Der er mange grunde til, at folk vælger at studere medicin, der spænder fra personlig interesse til en god løn. Uanset om det er førstevalget eller backupmuligheden, så er det en langsigtet forpligtelse og en beslutning, der ikke bør tages let. Derfor er der mange, som vælger Try Medics for at afprøve studiet før de definitivt, tager en beslutning om at ansøge.   

Læs videre og se hvorfor du skal prøve hospitalspraktik.  

Hvad er det?  

Når du tænker på en karriere inden for medicin, er det stærk anbefalet at afprøve nogle erfaringer før du ansøger og binder dig til denne karriere. Dette er derfor Try Medics er blevet stiftet, da det hjælper individer med at blive sikre på deres studievalg. Der bliver uddelt viden, som præ-studerende har brug for at forbedre sig på. Når tiden kommer til at ansøge, vil du være imponerende overfor universiteter og du bliver i stand til at vise, at du er en ideel kandidat, som virkelig brænder for medicin. De fleste universiteter ser nemlig efter de evner og egenskaber, som er påkrævet for at kunne gennemføre det hårde program. Adfærdsmæssige egenskaber, etik, professionalisme og observation er alle sammen færdigheder, som vil assistere en kommende læge og dette er lige hvad der bliver lært. Du kan læse mere hos Try Medics.  

Forskellige karrieremuligheder 

Efter du er færdig med uddannelsen, har du en bred vifte af muligheder for et fremtidigt job inden for medicin. Der er over 60 specialiteter, du kan vælge imellem, så der noget for enhver interesse. Du kan vælge at arbejde på hospitaler eller andre sundhedsfaciliteter, forskningslaboratorier eller være en del af den medicinske afdeling inden for andre fagområder. Dette er også reflekteret i Try Medics’ programmer. De tilbyder akademisk udvikling med forskellige fokuserer på bl.a.:  

  • Læge  
  • Sygeplejerske 
  • Jordemoder 
  • Tandlæge 
  • Fysioterapi 

Det kan være medvirkende til at finde ud af hvilken retning passer til dig – eller hvilke ikke gør.  

Berige andre menneskers liv  

Når du prøver programmet, arbejder du med rigtige mennesker og får førstehåndsindblik i et miljø, som afspejler hvad du kan forvente som læge. Du bidrager aktivt i at hjælpe og dette gør også, at du får en empati, som kun kan fås ved praktisk erfaring. Lige meget om du vælger at udføre det medicinske studie kan denne slags indføling tages i brug resten af dit liv.  

Hvad sker der hvis du ender med ikke at ansøge? 

Det er fint og faktisk meget almindeligt, hvis det sker. De fleste mennesker, der på et eller andet tidspunkt i deres liv beslutter, at de vil være læge, ender med at skifte mening. At gå på dette studie og arbejde som læge kræver mange lange, hårde timer og hvis du mister interessen, så er det også helt okay. Hvis du har prøvet Try Medics, så ved du i det mindste, at det ikke er noget for dig og det sparer dig for at spilde tid på medicin for så at droppe ud senere. Den gode nyhed er, at hvis du har alle kriterier til medicin, så har du højt sandsynligt også stor chance for at komme ind på ethvert andet studie!