Har du det rette crossfitudstyr, så får du meget mere ud af din crossfit træning. Det bliver sjovere, og du bliver mere effektiv med ordentlig udstyr, så det er dumt ikke at investere. Du skal selvfølgelig lige finde det rette udstyr til dit behov. Her følger lidt inspiration.

Crossfit

Crossfit er de seneste år virkelig blevet en udbredt og populær form for træning. Det er en træningsform, der både træner styrke og kondition. Et crossfit program er typisk bygget op med en række øvelser, der gennemføres en række gang under høj intensitet, inden man går videre til næste øvelse. Crossfit er træning til en atlet, der er et mix mellem gymnasten, vægtløfteren og sprinteren. En bred generel fitnesstræning med forskelligt udstyr, som du kan læse mere om på https://sagatrim.dk/vare-kategori/fitnessudstyr/_funktionel-traening-fitnessudstyr/crossfitudstyr/. I øvrigt er crossfit er udviklet af en tidligere gymnast, Greg Glassman, i en garage i Santa Cruz i Californien. I 2001 gik Glassman online med sine træningsprogrammet, og siden har det bredt sig til hele verden.

crossfitudstyr

Kettlebells

De senere år er det for alvor blevet super populært at træne med kettlebells i forbindelse med crossfit. Det kan være en god ide, at købe dine egne kettlebells, som du kan træne med derhjemme. Kettlebells er et af de mest alsidige træningsudstyr, og får du lavet de rette øvelser og på den rette måde, så kan du virkelig få stort udbytte af træningen. Men det er forholdsvis let at lære nogle gode øvelser, så du hurtigt kan gennemføre en god gang træning.

Træning med Functional Bag

Anskaffer du dig en Functional Bag med nogle gode ergonomiske greb, så har du super god mulighed for at gennemføre rigtig mange alsidige træningsøvelser, som du kan sammensætte et godt program af. De fås i flere forskellige vægte fra 5 kg og opad, og skal helst være produceret i god syntetisk læder.

Få noget unikt

Træning med Battle ropes er super god muskeltræning. Disse skal være store og tunge, så du får stor modstand i dine øvelser. Det er super gode øvelser til at styrke mavemuskler, skuldre og arme eller du kan lave øvelser, der aktiverer alle muskelgrupper samtidig. En fed træningsform.

Push Up Bars

Til træning af din overkrop er det oplagt at anskaffe dig et sæt Push Up bars. Dem kan du typisk få i enten krom eller metal, og de kan anvendes til en lang række styrketræningsøvelser. Det er lette både at få plads til derhjemme, men faktisk også at have med, hvis du skal træne udendørs et sted.

En timer til din træning

For at få styr på din træning og dine intervaller gennemført rigtigt, er det en god ide at købe en timer, som du kan hænge op på vægge eller have stående i dit træningslokale. Det er muligt at få programmeret flere intervaller i en sådan timer, der så kan bippe eller lyse, når dit interval er slut. Et super godt værktøj, og så er du klar til at gennemføre dit crossfit træningsprogram.