Sundhed og velvære er rigtig mange ting, og vores hjem spiller en stor rolle for vores mentale overskud. Mange mennesker har fået øjnene op for hvor vigtig naturen er for vores velvære, og mange af os har gennem den seneste tid mødtes mere udenfor, end vi plejede at gøre. Haven er blevet et vigtigt sted til sociale sammenkomster, og måske har du i den forbindelse opdaget, at din have trænger til ny indramning. Der findes adskillige hegnstyper, og derfor er det vigtigt med den rette vejledning til opsætning af hegn.  

Overvej dine behov inden du køber hegn 

Der kan være mange gode grunde til at købe nyt hegn til haven: Måske vil du gerne have mere privatliv i din have, måske vil du gerne skærme mod lyden fra en omkringliggende vej, eller måske har du bare altid drømt om et helt hvidt stakit om din have, fordi det ser smukt ud?  Det kan også være du vil skabe læ mod vinden, eller drømmer om at inddele din have i små hyggelige kroge til de varme sommeraftener. Forskellige typer af hegn kan noget forskelligt, og derfor er det bl.a. værd at overveje om dit hegn primært skal have en praktisk eller æstetisk funktion.  

Få professionel vejledning 

Selvom det er en rigtig god ide at gøre sig sine overvejelser inden man køber sit nye hegn, så behøver du ikke stå alene med dine tanker omkring opsætning af hegn. Hos Dansk Hus & Haveservice kan du beregne prisen på dit nye hegn hjemme fra sofaen, og sikre at erfarne fagfolk kommer til at stå for arbejdet. Prisen du får oplyst, vil inkludere alle aspekter af arbejdet, lige fra materialer til afsætning af stolper, boring af huller til plankeværket og montering. Det betyder altså, at du får veludført arbejde til en skarp pris, og dermed kan få glæde af dit nye hegn i rigtig mange år fremover. Tre dage efter du har indtastet dine oplysninger i prisberegneren, vil du blive telefonisk kontaktet om tidspunktet for levering og opsætning. Det kan også være, at dit hegnsprojekt er så stort at du har brug for hjælp til opmåling, og det hjælper de professionelle fagfolk hos Dansk Hus Og Haveservice også gerne med.  

Få ro på økonomien 

At have rod i økonomien kan være rigtig usundt for dit mentale velvære, og være skyld i både søvnløse nætter og trist humør. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit nye hegn ikke ender med at koste mere, end du havde planlagt det skulle. Hos Dansk Hus og Haveservice får du kvalitet til god pris og fuld gennemskuelighed i hele projektet. Du slipper for at bruge tid på at indhente tilbud hos forskellige håndværkere, da prisberegneren hos Dansk Hus & Haveservice sørger for, du får den bedste pris. Anlægsgartnere, tømrere og brolæggere i hele Danmark er blandt de fagfolk, der har en kontrakt med Dansk Hus & Haveservice, og sikrer at du får veludført arbejde til en god pris og med fuld gennemskuelighed.