Der er flere måder at styrke ens brand på. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvordan dit markedsføringsbudget er bedst udnyttet. Krus med logo er her en prisbillig løsning og særdeles effektiv reklameartikel, som skaber synlighed og har en god reklameværdi hos dine kunder og medarbejdere. Krus med tryk er her en nyttig løsning, som er yderst nyttig for den som modtager dine reklameartikler. Danskerne elsker nemlig at drikke kaffe og drikker gerne meget af det i løbet af en dag, hvorfor kaffekrus med tryk her er en ideel løsning. Danmark er faktisk den tredje mest kaffedrikkende nation i verden, kun overgået af Finland og Sverige. Her snakkes der om at vi drikker ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen, hvilket svarer til, at hver indbygger drikker 4 kopper kaffe om dagen. Det er netop derfor, at det ville give rigtig god mening at investere i en reklameartikel som kaffekrus med tryk. Det er de færreste, som siger nej til en kop kaffe, så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed?

Design dine egne krus med logo

Firmaet TopSupplies har samlet en række forskellige krus af høj kvalitet. Der er både et udvalg af krus fremstillet af porcelæn, keramik, glas og metal. Ved at designe dit eget krus kan du skabe blikfang til konferencer, messer, møder eller andre aktiviteter i forbindelse med virksomheden eller brandet. Her kan der vælges mellem en række forskellige farver, så det passer til virksomhedens visuelle identitet. Dermed sikrer du, at dine kunder ikke er i tvivl om, at de handler med en virksomhed, der går op i selv de mindste detaljer som et selvdesignet krus med logo.

Krus med tryk har du mulighed for at placere virksomhedens logo efter eget ønske på selve kruset. Det kan dertil også tilpasses i den størrelse, som ønskes, samt er der mulighed for at trykke flere steder på kruset. Trykmulighederne er mange, hvorfor det kun er din egen fantasi som sætter grænser for hvad der i sidste ende kan lade sig gøre.

Prisbillig og ekstremt effektivt

Der er mange måder at gøre indtryk på eller vinde potentielle kunder. Gaver falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen frem til at gøre indtryk hos dine potentielle kunder. Din virksomhed vil blive husket hver gang, de får en kop kaffe. Man kan forære disse krus væk på messer eller til andre arrangementer – allerede her skaber du en positiv opfattelse af din virksomhed, da I viser, at I går op i selv de mindste detaljer, som kaffekrus med tryk.

Krus er dertil en af de ting, som kan ramme mange målgrupper. Det betyder også, at det er en gave, som vil falde i god jord hos mange aldersgrupper. Krus kan derfor også uddeles på messer, events og andet, hvor man kan komme i direkte kontakt med potentielle kunder.