Findes der noget bedre end at klæde den lille i lækkert kvalitetstøj? Der er mange gode grunde til at vælge god kvalitet, når man skal købe tøj til sin nyfødte. Kvalitetsmaterialer, som føles bløde og behagelige på huden er et must.  

Det danske mærke huttelihut er det perfekte valg, når det kommer til valg af tøj til den lille. Designet er flot og funktionelt, og materialerne er altid i top.  

Lækre huer til vinterens kolde vejr 

Når vejret begynder at blive koldere i Danmark, er det vigtigt at klæde sin baby på i tøj, der er varmt nok. Her er en hue vigtig, og de fås i mange søde designs fra huttelihut

Babyhuerne er strikket i hånden i lækkert alpaka garn. Dette betyder, at huerne er bløde og varme – perfekte til den lille. Udover at være lavet i et ultra lækkert materiale, så er huerne også lavet, så de passer godt til et babyhoved. Huerne er således behagelige at have på.  

Materialer af høj kvalitet 

Huttelihut gør brug af garn, der stammer fra alpakaer. Garnet er Fair Trade, så der er ingen grund til at frygte dårlig produktion.  

Alpakaerne, hvis pels garnet spindes af, lever i Peru. Dyrene har brug for at blive klippet for at have det godt. Det er derfor ikke noget problem, at man klipper pelsen af alpakaerne.  

Grundet det lækre design og gode materialer, er huttelihuts produkter populære. Der er lavet efter bestilling, så når produkterne først er udsolgte, så kommer de ikke på lager igen. de populære produkter bliver ofte udsolgt hurtigt, så det kan være nødvendigt at slå til, hvis man finder noget, man kan lide.  

Smukt design til den lille 

Det kan være individuelt, om man går op i design til sin baby. Men hvis man gør, så er huttelihut et rigtig godt valg. Her får man ikke bare kvalitet, men også smukt design. Det skal være en nydelse at klæde sit barn på, og det er det med tøj fra huttelihut.  

Huttelihut har eksempelvis elefanthuer med forskellige dyreører på. Det er sjovt og sødt til en lille baby.  

Udover lækre babyhuer, så er huttelihut også gode til at lave andet tøj. Både kjoler, bukser og heldragter kan findes i deres sortiment. Kendetegnet for tøjet er bløde materialer, der er behagelig at have på.  

Dukkevogne til den gode leg 

Tøj og babyhuer er ikke det eneste, som huttelihut er gode til at lave. Mærket er også kendt for deres dukkevogne, som er perfekte til et lille barn.  

Designet af dukkevognene er, som deres andre designs, smukke og tidløse. En dukkevogn fra huttelihut vil nok aldrig gå af mode, da det brune kurveflet er et tidløst design.  

En dukkevogn er legetøj, som har været brugt i mange år. Der kan komme rigtig mange gode lege ud af en dukkevogn, og det er derfor oplagt at købe en til sit barn. Dukkevognene fra huttelihut har en god højde, som passer til de helt små. Dette kan gøre legen optimal.