Vil du gerne have lavet om på badeværelset? Nye badeværelsesfliser kan gøre en kæmpe forskel på rummet udseende og indtryk! Badeværelser har fliser, fordi de er praktiske; de er nemme at tørre af, og de kan holde til vand, men de må selvfølgelig også gerne være flotte. 

Det flotte badeværelse 

Hvad er et flot badeværelse for dig? Det kan hjælpe at tænke over, hvad du er utilfreds med, i dit nuværende badeværelse. Måske kan du godt lide din brusekabine, toilettet og håndvasken, men der er alligevel noget galt, som du ikke helt kan sætte fingeren på; det er bestemt et tegn på, at du trænger til nye badeværelsesfliser. De udgør jo rammen til hele værelset, så det er vigtigt, at du kan lide dem. 

Flisens farve 

Hvad skal du tænke over, når du skal vælge flise? Noget af det første handler om flisens farve. Da badeværelser ofte er mindre end andre rum i huset, kan mange godt lide badeværelsesfliser i lyse farver, fordi det åbner rummet op. Værelset vil føles større, og det bliver mere lyst, selv hvis der ikke er et vindue i rummet. Det gør det også nemt at se, hvis der er nogle steder, der trænger til at blive gjort rent.  

Dog er det også blevet mere udbredt med mørkere fliser, fordi det giver værelset lidt kant, og det kan føles mere moderne. Dog er der få, der har mørke fliser både på væggene og på gulvet; det bliver ofte alt for dunkelt. 

Fliser i mønstre 

Du kan selvfølgelig også vælge, at fliserne ikke skal være ensfarvede. Der findes trods alt fliser i alle regnbuens farver, så du kan vælge det, du allerbedst kan lide. Du kan vælge at fliserne danner et fint mønster, at de ligger tilfældigt, at væggene har hver deres farve, eller at fliserne danner et billede, som var det mosaik.  

Hvert valg fortæller en lille smule om dig. Farvede badeværelsesfliser kan være med til at give dit badeværelse lidt mere personlighed og charme, og det vil i hvert fald gøre rummet mere unikt. 

Flisens form og størrelse 

Sidst, men ikke mindst, er flisens form og størrelse. Når det kommer til badeværelsesfliser, er der uendelige muligheder. Den sværeste form, du kan vælge, er helt runde fliser, men det er stadig ikke umuligt. Man ser ofte kvadratiske badeværelsesfliser i samme form, men man kan sagtens ændre lidt på den norm.  

Andre badeværelser har kvadratiske fliser i flere forskellige størrelse, nogle er mere rektangulære, andre mennesker fortrækker trekanter, og nogle vil gerne have fliser i fuldstændigt tilfældige former og størrelser; der er stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. 

De fineste badeværelsesfliser 

Hvilke slags fliser foretrækker du til badeværelset? Det er jo helt individuelt, hvad et flot badeværelse er, men et praktisk badeværelse har jo altid fliser, gerne både på gulvet og på væggene. Find ud af dine præferencer inden for farve, mønstre, form og størrelse, og så er du næsten allerede færdig. Gør dit badeværelse til dig eget, gør det personligt og unikt, og nyd dit hjem i fulde drag.