Babyliss er et verdensomspændende firma, der siden 1961 har repræsenteret international udvikling og professionel ekspertise. Firmaet har sågar været ledende indenfor hår- og skønhedsprodukter.  

Babyliss laver produkter til både private og erhvervsdrivende og med deres kæmpe sortiment samt deres renommé om at udvikle produkter der er innovative og nytænkende, så kan du føle dig godt tilpas ved at benytte deres produkter, som for eksempel et Babyliss krøllejern. 

Professionelle Babyliss krøllejern, der giver et perfekt resultat 

Med produkter der er designet til professionelle, samt det faktum at babyliss på verdensplan har et af de bredeste sortimenter, kan du med et babyliss krøllejern opnå salon venlige resultater.  

Krøllejernene fås i mange størrelser, og du kan derfor få lige nøjagtigt den frisure eller det krøllejern der passer dig bedst. Du kan investere i de traditionelle krøllejern, hvor du blot skal vikle en enkelt tot hår af gange rundt om den opvarmet syl.  

Du skal ikke holde dit hår om den opvarmet syl i mere end et par sekunder, du skal dog huske på at jo større tot du bruger, jo længere tid skal du varme den. 

Variation af sortiment, krøller og priser 

Det mest fordelagtige aspekt, ved at investere i et babyliss krøllejern, er klart det at du får variation.  

Variation af sortiment, hvor du kan opnå bouncy spiral krøller, bølgende krøller eller volume med et crepejern. Du finder endda gode og innovative krøllejern, du stort set ikke kan finde hos andre producenter, som Miraclecurl. Det er et elektrisk krøllejern, som vil give dig et perfekt resultat og en anderledes krølle oplevelse.  

Du finder ikke kun variation i det sortiment af krøllejern som babyliss har, du finder også en kæmpe variation af mulige krøller i alle former, størrelser og strukturmønstre.  

Variationen findes også i prisen og, fordi babyliss krøllejern findes i variationer til private- og erhvervsmæssige sammenhænge, finder du med garanti et krøllejern der falder indenfor dit budget. 

Pas godt på dit hår 

Med babyliss varesortiment er du garanteret en professionel styling af dine krøller, og du vil sagtens kunne supplere dit krøllejern op med andre gode produkter, der vil efterlade dit hår perfekt stylet og noget der nær ligner salon kvalitet.  

Du kan endda få pakkeløsninger af babyliss krøllejern, så du uden problemer kan skifte mellem de krøller du ønsker, fra dag til dag. Det er dog yderste vigtigt at du passer godt på dit hår, dette kan du gøre ved at finde de produkter der passer til din hårtype.  

Det er for eksempel yderst vigtigt, når du tilfører dit hår varme, at du gør det i moderate mængder, samt at du bruger beskyttende produkter. Når du passer godt på dit hår, sikre du dig også imod at gå på kompromis. Du vil ikke opleve kruset eller ødelagt hår og samtidig vil du altid opnå en glansfuld og smuk styling.  

Vidste du, at du med et krøllejern kan give dit hår mere liv? Dine farvenuancer i håret, vil blive mere fremtrædende, når du styler dit hår med krøller.