Den evige jagt efter den perfekte jakke. Du kender det sikkert. Det kan være enormt svært at finde en jakke til det omskiftelige danske vejr, hvor både praktik og æstetik går op i en højere enhed.

Er den perfekte jakke for dig vind- og vandtæt? Eller er det vigtigere, at design og farve passer til resten af din garderobe? En Stine Goya jakke kan forene alle dine ønsker. Videre kan du læse meget mere om den danske designer, der hurtigt har vundet mange modehjerter.

Skil dig ud med regnbuefarvet design

Skandinavisk design har længe været kendt for det minimalistiske udtryk, men den danske designer Stine Goya har siden lanceringen i 2006 været med til at revolutionere den danske modescene.

Med flotte silhuetter og spræl på både mønstre og farver blev hendes smukke brand hurtigt en sand darling blandt både danske og udenlandske tilhængere af mode.

Designets udtryk er som et varemærke, der er let genkendeligt i gadebilledet. Mønstre og farver på samtlige beklædningsdele i Stine Goyas kollektion lyser flot op i mængden, og kan bringe smil frem på selv de kedeligste og mest grå regnvejrsdage.

Når du køber en Stine Goya jakke er du derfor sikret design i topklasse. Der vil helt sikkert blive vendt hovedet efter dig, når du som en farveeksplosion spankulerer gennem folkemængden af de mere klassiske sorte frakker.

En Stine Goya jakke er både til hverdag og fest

Noget af det, der gør en jakke ekstra god, er, hvis den kan bruges til flere anledninger. Her gør en Stine Goya jakke sig godt.

Fordi Stine Goyas design både er fint og feminint men samtidig praktisk, går de fleste jakker fra hendes kollektioner godt til både hverdagens gøremål og festlige begivenheder. Det hele afhænger af, hvordan du styler den.

Med et par klassiske cowboybukser og en hvid t-shirt kan du med en Stine Goya jakke med print ganske nemt pifte et almindeligt hverdagsoutfit op. Den samme jakke vil gå mindst ligeså godt til en fin kjole og et par højhælede sko, og vil her kunne bibringe lidt ekstra glamour og WOW-faktor.

Der er altså uanede muligheder med en jakke fra den danske designer, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

https://www.fashiondeluxe.dk/stine-goya/

Bæredygtighed som bonus

Modebranchen er som bekendt udskældt for at være en af de helt store klimasyndere med mange årlige produktioner og stort spild af tøj, der aldrig bliver solgt. Hvis du går op i at iføre dig klimavenligt tøj, kan du trygt shoppe det farverige brand.

De seneste år har Stine Goya sat ekstra fokus på bæredygtighed i sine kollektioner, og i dag anvendes kun genanvendt materiale. Fyldet i de populære dunjakker udgøres for eksempel af plastflasker, der er tryllet om til fyld.

En anden faktor, som er med til at gøre brandet bæredygtigt, er det tidsløse design, der sikrer, at du kan bruge de forskellige styles sæson efter sæson.

En Stine Goya jakke har altså efterladt et minimalt klimaaftryk, men den vil med garanti efterlade et stort indtryk hos både dig og alle, som beskuer den.