Det er kendt, at almindelig rygning er enormt skadeligt for lungerne. Det kan dog være svært at kvitte smøgerne, når først det er blevet til en vane.

Det gælder uanset, om rygningen udelukkende foregår til fest eller om det er en daglig aktivitet. Flere er derfor begyndt at ty til E cigaretten som et hjælpemiddel til at gøre rygestoppet nemmere.

Dertil er E cigaretten med E juice generelt steget i popularitet, grundet de mange der vælger E cigaretten, fordi den kan være et sundere alternativ end de almindelige cigaretter.  

Forskellige behov

Ved brugen af en E cigaret skal der naturligvis også en god E juice til. Det giver nemlig den smag, som du får i munden ved inhalering af dampen fra E cigaretten. Du kan finde frugtige og sjove smage, men også produkter, der minder om tobak.

Du kan dertil vælge, hvilken nikotin styrke du ønsker i din E juice. Du kan selvfølgelig få helt uden nikotin, men du kan også få med lige den styrke, som passer til dine behov.

Hvis du allerede har besluttet dig for at benytte en E cigaret, så kender du muligvis til det store udvalg af E juice, som eksisterer. Hvis du derimod mangler inspiration til, hvilken E juice du skal købe, så kan du hurtigt få et overblik over de forskellige muligheder. Se dem alle her, og find din nye yndlingssmag til din E cigaret.

Sådan kan E cigaretten hjælpe til rygestop

Når du har fundet en lækker smag, så kan E cigaretten være en hjælp til dit rygestop. Da du selv har indflydelse på mængden af nikotin i din E juice, betyder det, at du kan nedtrappe nikotinen, du indtager.

Det kan være en hjælp til at kvitte smøgerne. Du vil nemlig ikke savne cigaretterne på same måde, da du får nikotin på anden vis.

Desuden er rygning af cigaretter oftest en vane. Mange rygere tænder cigaretten på de samme tidspunkter. Det kan være i frokostpausen, i bilen på vej hjem eller ved andre daglige aktiviteter. Ved et komplet rygestop vil der mangle noget i de tidsrum, hvor du plejer at tænde cigaretten.

En E cigaret kan i designet minde om en almindelig cigaret, så ved et skift til det alternativ, vil følelsen være næsten den samme – dog uden de mange ulemper, som der er ved tobaksrøg.

De appellerende fordele ved E cigaretten med E juice

Der er nogle klare fordele ved at vælge at benytte en E cigaret frem for en gammeldags cigaret. For det første slipper de mennesker omkring dig for at blive generet af din røg.

Derudover så slipper du også for, at dit tøj, hår og ånde lugter af den karakteristiske tobaksrøg. I stedet for tobakssmag kan du desuden vælge din favorit E juice, så din E cigaret smager, ligesom du ønsker. Økonomisk set kan der også være nogle fordele, da klassiske cigaretter har mange afgifter, og de er generelt dyrere i længden. De nævnte fordele er i høj grad medårsag til E cigarettens stigende popularitet.