Spisebord og spisestole er essentielle i ethvert hjem, uanset hvor stort eller småt. Få sidder udelukkende i sofaen og spiser, og det er også meget bedre at sidde ved bord på stol.

Men i stedet for at tage ud og købe et bord og spisebordsstolene separat, bør du overveje at anskaffe dig et helt spisebordssæt.

Hvorfor bør du vælge et spisebordssæt?

Et spisebordssæt sørger for, at dine møbler allerede er matchede. Du behøver ikke gå rundt med farve- eller træprøver for at finde materialer, der passer sammen. I stedet for du noget, der allerede er sammensat.

Du sparer desuden penge ved at købe et spisebordssæt, medmindre du går efter de billigst mulige produkter. Et spisebordssæt kommer typisk med et bord og fire stole, og det er derfor den perfekte løsning til små eller mindre hjem!

Der er mange forskellige former for spisebordssæt, og du kan få ét med en rund bordplade eller et med et firkantet bord. Stolene varierer i farve, og du kan derfor oftest finde noget, der falder i din smag.

spisebordssæt

Til dig, der lige er flyttet ud

Hvis du lige er flyttet hjemmefra, kan et spisebordssæt være din redning. Det er dyrt at flytte ud, og det er ikke altid, man har det økonomiske overskud til at købe et helt nyt bord- og stolesæt.

Find et spisebordssæt og spar penge, mens du stadig får god kvalitet. Der findes mange forskellige sæt, og det er muligt at få nogle, der passer perfekt i en lille lejlighed eller en kollegiebolig.

Et spisebordssæt kan komme langt ned i pris, og du skal ikke bekymre dig om at få plads til forskellige stole. Med et bord og fire stole har du rigeligt med siddepladser, hvis du bor alene, og skulle du få flere gæster, så der ikke længere er stole nok, kan du altid låne og tilføje.

Et spisebordssæt dækker dine mest essentielle behov – og endda lidt til.

Tilpas dit spisebordssæt

Hvis du ikke kan finde et spisebordssæt, der falder helt i din smag, så kør lige numrene igennem. Hvis du er på budget, kan det være godt at have det for nu. Når du har flere penge, kan du sætte stolene eller bordet til salg, og erstatte det med noget bedre.

Selvom spisebordssæt kan være kedelige eller meget neutrale, så kan du stadig finde nogle, der er unikke. Der findes spisebordssæt med en helt normal bordplade, men med lyserøde stole, eller ét med en glasplade og neutrale stole.

Det kan også være, du skal bruge et spisebordssæt ud til køkkenet, mens spisestuen er dér, du sidder med gæsterne. Så er det især godt at spare lidt penge og købe et spisebordssæt, der kan holde fire personer. Skal der sidde én eller flere ved bordet, kan du altid løbe særlige spisestole, der skiller sig ud fra de andre, men stadig matcher. Så er der lidt brud i symmetrien, og det hele kommer til at se bare en lille smule finere ud ved dit spisebord.