bedemand allerød

Vi er sjældent så sårbare, som vi er, når vi står overfor at skulle planlægge en begravelse. På det tidspunkt har vi mistet et menneske, der var tæt på os, vi er i sorg og det er os magtpåliggende at afdøde bliver sendt kærligt og værdigt afsted.  

Derfor er det også yderst vigtigt at vælge den rigtige bedemand. Hvis du skal bruge en bedemand Allerød, så er bedemandskæden Hjertebegravelse et godt sted at starte.  

Kvalitet og tryghed 

Hjertebegravelseskæden fokuserer på at give den afdøde et smukt farvel og give de pårørende den støtte og forståelse, som de har brug for, for at kunne tage de rigtige beslutninger i forbindelse med planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Det handler om kvalitet – i rådgivning, vejledning og produkter. Det giver tryghed.  

Du vil altid have minderne 

Når vi mister en nært pårørende, mister vi heldigvis ikke alle de minder, som vi har med vedkommende. De er bestandige. Ofte er afskeden et meget klart minde. Det er også derfor, det er vigtigt, at den sidste afsked afholdes med værdighed, og glider upåklageligt.  

Når du vælger en bedemand med lang erfaring, og mange medarbejdere at trække på, kan du føle dig tryg ved at afskeden kommer til at foregå gnidningsfrit. Så du kan koncentrere dig om at sige farvel, og ikke skulle bruge tid og kræfter på det praktiske under selve ceremonien. 

Hvad kan vi gøre for dig? 

Det starter vi med at finde ud af. Ofte lige efter dødsfaldet og i afdødes hjem eller på hospitalet/plejehjemmet. Der er nogle praktiske ting, som altid skal på plads. F.eks. om afdøde skal brændes og hvor og hvornår bisættelse/begravelse ønskes.  

Herudover skal der tages stilling til om afdøde skal have noget bestemt tøj på i kisten, der skal vælges urne eller kiste, skal der laves en dødsannonce og om ønskes der blomster. Bedemanden hjælper og vejleder dig, så du får de ting med som er vigtige for dig, afdøde og familien generelt.  

Ofte har afdøde selv gjort sig nogle tanker omkring begravelsen/bisættelsen, og disse efterleves naturligvis.  

Herudover så hjælper bedemanden med rustvogn, dødsattest og eventuel ansøgning om begravelseshjælp. 

Hvor kan du finde Hjertebegravelse? 

Kæden findes på Sjælland, primært i Nordsjælland og i Københavnsområdet.  Du er altid velkommen til at kontakte din afdeling – døgnet rundt. Nummeret finder du på hjemmesiden, hvor du også kan få meget mere information om bedemandens opgaver generelt og Hjertebegravelses ydelser specifikt. Du kan også udfylde en formular med de relevante informationer via hjemmesiden.  

Fordelene ved at vælge en kæde er flere. En kæde har flere ressourcer at trække på end enkeltstående bedemandsforretninger. Det være sig både i udvalg af produkter og erfaring indenfor faget. Det kommer i sidste ende dig til gode. Bedemanden hjælper dig igennem processen på et tidspunkt, hvor du har brug for en kyndig og rolig hånd, som ved, hvad der er vigtigt for de fleste, og hvad han skal spørge om, for at finde ind til det, som er vigtigt for den enkelte familie på afdødes sidste rejse.