Der er et mønster, der gentager sig hos mange par, når de flytter sammen. Pludselig opdager manden, at hans møbler, højtalere og pyntegenstande ikke længere ”passer ind i indretningen”. Det er nemlig typisk kvinden, der ender med at stå for det meste af indretningen i det fælles hjem. Derfor kan det være en rigtig god idé at indrette et såkaldt herreværelse – eller en ’man-cave’, om man vil. Et herreværelse kan være mange ting, men det vigtigste er, at det er et rum, hvor manden i huset står for indretningen. Det er et rum, hvor man kan søge tilflugt, når man bare trænger til at være sig selv eller hænge ud med drengevennerne. Herunder får du tre gode råd til at indrette det fedeste herreværelse. 

Lav din egen hjemmebar 

Når du indretter dit herreværelse, bør du helt sikkert også lave en hjemmebar. En hjemmebar kan naturligvis være flere ting. Hvordan lige præcis din hjemmebar skal udformes, kommer naturligvis an på dine præferencer. Hvis du er typen, der nyder at sidde med et glas god whisky, cognac eller lignende, skal du måske have dig en klassisk globus, der kan åbnes. Sætter du derimod mere pris på en kold fadøl, bør du investere i et fadølsanlæg. Et fadølsanlæg er nemt at installere i hjemmebaren, og det vil helt sikkert blive populært hos vennerne, når de kommer forbi til en fodboldaften. Fadølsanlæg findes i forskellige størrelser og med én eller flere haner.  

Sørg for underholdningen 

Udover en hjemmebar til at slukke tørsten har dit herreværelse også brug for noget underholdning. Her er der igen forskellige muligheder, der afhænger af dine præferencer. En stor fladskærm er en rigtig god start – især i kombination med en spillekonsol. Sådan en fladskærm kan både bruges til at se sport, film eller serier og til at game på alene eller sammen med drengene. Uanset hvad er du garanteret timevis af underholdning.  

Udover en fladskærm kan du også investere i et billardbord til dit herreværelse. Det er en sjov og hyggelig aktivitet at kaste sig over sammen med drengene, mens I nyder en kold øl fra fadølsanlægget. Du kan også købe en dartskive, hvis du vil have den fulde værtshusoplevelse hjem i herreværelset. 

Vælg flotte og behagelige møbler 

Når du har styr på underholdningen, skal du også have valgt nogle møbler til dit herreværelse. Et herreværelse kan se ud på mange måder, og det hele afhænger af din stil. Måske skal du have et helt klassisk herreværelse i brunlige nuancer med en chesterfieldsofa og møbler i mørkt træ. Måske skal det indrettes i farverne fra den fodboldklub, du holder med. Eller måske skal det være lidt mere gameragtigt med farvede led-lys og alt det essentielle gamerudstyr. Uanset hvad skal du sørge for, at det bliver et værelse, hvor du har lyst til at trække dig tilbage. Det skal først og fremmest være hyggeligt og behageligt at opholde sig derinde.